23:e januari, lördag. Städa sedan åka till pappa.

Denna lördag började som en vanlig lördag inga konstigheter, åt lite frukost slappade framför tv sedan så blev det lite städning. Mest att plocka undan och sen vanlig damsugning. Vi satte även upp vårt tidningstställ som vi haft ett tag men inte satt upp av olicka skäll men nu så kom det upp, det blev till och med lite tidningar i det.

I mitten av städningen så tog jag en paus och åt två varma mackor, Da´niel var inte så hungrig så han tog sig bara lite vatten. sedan så blev det kaffe och kaka och det ville han ha :P Vi åt av Tigerkakan jag hade bakat. Men den blev inte så lyckad som jag hade hoppats på. Hade ju sådan himmla flyt med saffranskakan men den inte licka mycket med denna tigerkakan. Men den gick ju att äta.


Sedan så blev det lite spel tid, vi spelade Gitar hero en liten stund vi var i samma team så vi tävlade inte mot varandra och det känndes bra det. Men efter att vi spelat ett tag så var det tid att ta på sig för att åka till pappa och Eva där det skulle bjudas på mat.

När vi kom hem till pappa och Eva så möttes vi först av ett stort skynnke sen så av glada miner i från båda pappa och Eva som fick slita sig i från köket ett slag. De sod och gjorde det sista till maten.
Det blev fisk biffar som bestod av lax och torsk till det så var det potatismos och avokado salad. Samkade gott gott. Vi äter ju inte så mycket fisk här hemma så det var gott att bli bjuden på det. Så med andra ord det var god mat med gott sällskap.

Ett vin från Italien fick väldigt bra betyg av Daniel (Jag drack ju inte)
Efter maten så belv det kaffe med fruktsallad eller ja kaffe för Eva och Daniel vi andra tog te som de hade fått av oss i julklapp. Detta te som vi köpte när vi var på resa till Kiel, smakade riktigt gott. Sedan så blev det lite tv, Det blev stjärnorna på slottet, i detta pogram så var det Tommy Körberg som skulle bjuda på maten. Var ett helt oki pogram. Vi brukar inte kollla på det men avsnittet var kul och man fick veta mer om en stor artist.

Sedan så blev det lite mer prat ch skratt innan pappa var så snäll och körde hem oss. Både Eva och Adam följde med i bile så full blil blev det. För att sammanfatta så var det en härlig kväll med god mat och sälskap.

Tack för maten!


Kommentera här: