29 juli, torsdag. Hoppgunga

idag så blev det ett litet äventyr till kära gamla björkäkär för att hämta en hoppgunga till Leo. Så efter att vi hämtat hoppgungan till Leo så traska vi hem i regnet men vi blev stoppade av en liten Tjej som frågade oss om vi ville köpa nått i hennes affär. Så vi följde med henne till affären och kom där i från med en egen disenad klänypa för 5kr, de ville ha en krona för den men de va lite lite och vi hade bara en 5kr så de passade ju bra :)

Så efter det gick vi vidare hemåt, väl hema så testade vi hoppgungan och det verkade gå bra :) men han var rätt nyvaken när vi testade den så det gick lite segt i början men sen så bev det kul :)

Mer en den utflyckten blev det inte det blev i stället lite städande och plockande, jag damsög och plockade med Leo på magen (bärsele) detta medans danilel satt vid datorn och sedan vilade sig en stund aå det känndes lite si sådär men sen så tog jag det lungt med Leo.

Det var lite info om dagen, hinner inte lägga uåå bilder för Daniel ska ha datorn för att hålla koll på en IFK match som börjar snart...

1 mr nacho:

skriven

Gryyymt snygg beb!

Kommentera här: