Från två till tre (1/2)

 
Hurra hurra hurra, igår så fyllde dottern 3 vilket betyder att jag har i tre år vakat och lärt känna vår fina Molly. Dagen började tidigt, då man aldrig vet när de må vaknar så ställde jag klockan på 06.20. Detta för att det ska förberedas och fixas lite då man bara fyller år en gång per år. Så jag smög rut och fixa de med lite "tårta" tomtebloss packet etc, sen ut och försöka väcka mannen som jobbat kväll. 
Så när vi hörde att hon började vakna så tågade vi in och grattade henne. Hon såg lite förvånad ut först men sen började hon vakna till. 
 
Så när vi gcik till förskoln så var hon nöjd och glad och sjöng JA MÅ JA LEVA hela vägen, Man kan inte annat en att smälta lite inomords när man ser hur nörja och glada ens barn kan bli av de små saker man kan ge dom. Ett uppvaknade med lite pressenter och piggelin till förskolan och lyckan av att få välja väg till förskolan. Sen ska vi inte tala om att hennes kopisar kom och grattade henne, framörallt Leila som var och besökte oss igår.
 
 
 
Sen var det hem och äta och tillsällskap hadde jag lucas som år mango purre. Medans vi åt så kom Bertil och plingade på med hunden Zita. De kom för att hjälpa till med våra ick bifintliga lister och hjälpa oss med våra trösklar. 
Möttes även av en glad och å pigg Molly på förskolan, så fort jag komm sprang hon mot mig och gav mig en stor kram. Men när jag berättade att vi skulle hem så ville hon inte följa med, hon ville vara kvar med bästisen Lejla.  Men det ändrades rätt snabbt så hon föjde med hem glad i hågen. 
 
Då det var Peter vecka att jobba dag så åkte han iväg i vanlig ordning och kvar var vi, Bertil fick en paus då vi smaskade i oss lite bullar innan mormor skulle komma med mat och vi skulle bjuda på tårta. 
Men pausen tog slut och det blev lite mer jobb för Bertil. 
Men klockan tikade och tillslut kom mat och barnens mormor, och efter maten var det Mollys efterlänktade stund. Pressenter :) 
det var en mamma presenetr och snabbt gick det. Där efter tårta och lek med alla leksaker innan det var läggdas. 
 
 
Stort tack till morföräldrarna som gjorde sitt barnbarn till en lycklig prinsessa. 
 
Puss och kram 

Kommentera här: