29 juni,tisdag. Alingsås och Torslanda


Idag så bestämde vi oss för att ta en tur till Alingsås, vi hade pratat om det tidigare men det bölev en väldigt spontan tur dit så det var kul :)

När vi kom dit hittade vi en bra parkering som var gratis så det var redan där ett stort plus för staden :P Sedan gick vi runt i standen och in och ut i små affärer och sedan in i et litet köpcentrum där vi hittade en sko affär som sålde de skor vi var ute efter nämligen ett par små Converse, så som vi har letat och så fans dom i Alingsås :)Efter sko köpte så blev vi hungriga och letade då upp ett lunch ställe för att mätta våra magar men det blev inte bara huvudrätt utan glass som efterrätt och gratis dessutom. Det var så att jag fik fel beställning och där av gratis glassen :)


Men lika glad va jag för de...


Efter mätta magar så gick vi in i köpcentet igen för att leta upp ett skötbord så vi kunde byta blöja på Leo för att sedan gå på en liten promenad till en park. Så när blöjbytet var klart så började vi promenera och då somnade Leo så gott i vagnen.

Efter vår promenad i parken så blev det ett spontan och kort besök i Torslanda hos Daniels föräldrar. De bjöd på jordgubbar och macka med gott pålägg :)

Vissa bilder går att klika på