V.22

Måndag: En lung måndag med försök till lite städning men det blir inte altid som man har tänkt sig, det blev en go promenad i stället och ett stopp vi ica på vägen hem. På ica så träffade jag några nya bekanta :)

Tisdag: Idag belv det en tur till kära uddevalla. Som sagt få passa på nu medans Marie är ledig.

Onsdag: En vanlig onsdag fas med bil :)

Torsdag: Ledig dag för Danil. Vi började med att fixa lite hemma sen blev det en sväng till Torslanda där vi bjöds på goda makor och glass med jordgubbar :)

Fredag: Denna VARMA dag spenderade jag och Leo med Siss på Lejonet och Björnen. Efter den goda glassen så blev det en biltur till Daniels jobb. Sen åkte vi til Tjörn och bara hade det gott resten av dagen, på kvällen blev det grillning :)

Lördag: Änu en härlig och VARM dag, så varm att vi blåste upp Leo´s pool. När den var upplåst och vattnet var i så var det bara att vänta på att vattnet skulle bli varmt. Medans vi väntade så passade DAniel på att bära upp sand i från släpet. Bertil hade nämligen köpt sand till sandlådan de köpt till Leo men han köpte etra som han ville ha i trädgården. Så det pysslade vi med ett tag, sen blev det bad. På kvällen blev det grillning GOTT!!!

Söndag: Fin besök av Tobbe, Mia, Marie, Pedro och Alexander :) Det blev en härlig dag och kväll :)

Måndag (Nationaldagen): En trött och slapp måndag med städning efter gårdagen. Det blev även en biltur hem till GBG.  

Ett stort tack till alla inblandade ♥