31:e december, Gott nytt år med GP :P

ja då var det nyårs tid, och nu är vi precis hem kommna i från gp:s fyverkerier. Cissi och Erik var med. Det var nämligen Cissi som körde så det var väldigt skönt att slippa gå eller ta bussen. Jag tyckte att vi såg jätte bra, hitta en fin liten plats. Försökte ta lite kort med.Men nu får vi göra i ordning oss här, för vårt fin främmande kommer snart. Besökarna är Cissi och Erik :)

GOTT NYTT ÅR!!!!!

30:e december, onsdag. Städning.

Ja då var det onsdag dagen innan det är tid för att se en massa fyverkerier. Idag har det varit en dag med mycket små plock för min del, har städat lite här och var för att få det fint till det nya året och till att våra gäster ska komma. Sen så har jag rensat i bokhyllen/spel/film hyllan det var behövligt, men jag vågade inte röra Daniels cd skivor som ligger som ligger si sådär. Det får han ta tag i när det passar, har ju inte varit tit än men någon dag kanske det försvinner.

Ska fira in det nya året med Cissi och hennes kille Erik, hoppas det kommer bli en härlig kväll med prat och spel. Tog fram spelet Geni som vi kanske kan spela. Får se vad som händer och va de är sugna på. Kanske ska  se på GP fyverkerierna med.

Skrev juu igår att jag och Söta Sofia var inne i stan emn jag sa inte vilka affärer, men det var bland annat:
Men vi handlade inte i alla affärer ska jag säga, tittade mest runt. Men vi hade skoj, sen så kom ju Jennifer som sagt och då fikade vi en stund :)

Men nu ska jag se på lite tv, blir någon film på 3:an.

29:e december, tisdag. SOFIA

Ja denna tisdag så träffade jag Sofia som varit i Norge ett tag och ska åka tebax imorgon, men det var kul att se att hon mår bra. Vi hade en dag inne istan med lite små ärenden här och där. Vi båda fick shoopat lite, berättar mer om det imon, är rätt trött nu.

När vi var inne på Åhlens och luktade på parfymer så kom Jennifer, gick runt lite med henne fäör att sedan säta oss och ta det lungt med lite fika :) Tjötade och skrattade. Efter det så blev det lite gående för att sedan splitras, först Jennifer sen jag och Sofia. Duktiga Sofia gick över bron i stället för att ta vagnen en hållplats till backaplan.

Själv så gick jag till centralen för att möta upp Cissi sen Daniel, vi skulle nämligen åka och handla nyårs mat till oss. Det blev lite mat, huvudrätt och efterrätt hoppas det kommer att smaka.

Sen så åkjte vi hem till oss för att lämna maten, Cissi tog en sväng förbi sin kille sen tebax till oss för att sedan köra ner till hene för att laga mat. Det var vällbehövligt med mat, var rätt så hungrig. Så tack så mycket för maten.

När vi varit där en stund så tog vi bussen hem för i tron att vi skulle städa, men så blev det inte så det får bli imorgon. Just nu så är filmen When a Man Loves a Woman på. Den går på kanal 5. Men jag vet inte om vi/jag ser hela för kroppen säger nått annat. Är rätt så trött så det blir sängen när jag skrivit klart.

För att sammanfatta denna dagen så har det varit en väldigt bra dag.