31e mars LIA, ..., tv, sova

Idag så börjar ja lite tidigare en vad ja har gjort de senaste v. jag börjar 9:00. Ska då sätta mig ner med löner mm, ska bli riktigt roligt :P

Sen får vi se bvad som händer på lägenhets fronten, bjudgivningen är idag, men ja tror inte vi tar den, har inte så mycket att spela på. Men menMitt kap :)


Då var jag hemma efter min andra dag på LIa:n en lung dag. Efter det så mötte jag upp Marie för att jag skulle få i mig lite mat. Sen så mötte vi upp Daniel för att handla mat :) Sen blev det hem gåmg.

Nått lite tråkigare var att jag inte kunnde få lägeheten, den blev aldelses för dyr. Så de var lite tråkigt. Nu blir det nog lite tv i soffan.


30e mars skriva, jobb, läg, mat, sova

Oj oj, idag så har det varit en spännande dag,. Vaknade upp och började skriva på arbetet sen belv det lite tele samtal.
Efter detta så var det dax att åka till min LIA plats och skriva lite.Men vid 17:00 så var det tid för att åka, skulle nämlige möta upp pappa och Daniel för att se på en lägenhet.
Precis kolla på en lägenhet, måste nämöligen flytta rätt snart, så det är rätt aktuellt nu kan man säga. Dess utom rätt nädvändihgt så man inte behöver flytta hem till mamma elelr pappa, lite trångt och ovant :P

Håll tummarna för att de går bra. För det blir ingen besikning på bilen imon för de har tillkommit komplikationer men men, bättre lycka nästa gång :)29:e mars

Då var det söndag idag så ska vi till tjorn och lämna bilen sen så kanske vi går runt i stenungsund en stund och bara tar det ungt, för att sedan åka ner till gbg.

Idag när jag vaknade så vaknade jag vid 7 men komm sen på att kl skulle strällas fram så jag sov ganska länge idag iaf. Började nmorgonen med att kolla ut genom fönstret och fick se sol :)

SEn så gick jag tebax till sänhen och försökte kolla lite webb-tv, men de ngick si sådär, de hakade för mykcket.

Nu e Daniuel uppe ifa så vi får se vad som händer. Ska nog äta nått snart, middag för mig och frukost för han ;)

20:50

Hemma i gbg igen, härligt att vara hemma och kan gotta ner sig framför tv.n. Vi åkte som sagt och lämnade bilen hos mamma.
 
Efter en liten biltur å var vi framme hos mamma där vi fick lite mat i mage, sen så blev det kaffe. Efter maten så var det dax att åka ner till gbg, Adam åkte med oss för att sedan bli upphämtad av Eva.

Daniel njuter av buss turen ner till gbg, eller?

Efter den långa buss turen så var det dax för att sätta sig pånden mindre långa bussturen hem. Väl hemma så började vi packa upp och städa lite, för att sedan ge oss ut på en prommenad till afferen. Var tvungna att köpa lote ingridienser till maten som jag sedan skulle laga. de blev flygande jakob. Den blev mycket god om jag själv får säga. Daniel tycket oxå att det var gott. Han hade nämöligen lyxen att inte laga uten blev serverad. Han tog sig tid att spela lite x-box under tiden maten lagades.


Nu är det tid för lite tv i soffan. blir nog lite Van Veeteren på 4:an.

23:00

Då va kl snart läggdax. Vi såg filmen mentog en lioten paus när vi gick ner en snabbis och mötte Cissi vi grillen. Stod och tjöta en liten stund, sen ar det tid för att gå hem. Han då och se slutet och fick möjlihete att veta vem som var den onda skurken i dramat.


Sån fina dom är i soffan, Daniel i sin fina ängla tröja som han fick i julklapp :) och mysis som gpottar sig.

Nu är det lägg dax

Natti natti