Varför inte fem.

Jag tror ju inte att någon har missat, men jag är ju som sagt gravid alltså snart blivande trebarnsmamma. Detta är mycket nervöst men så klart spännande. Vi längtar så, jag längtar så klart efter att få hålla henne/han i min famn men jag längtar oxå efter att inte behöva ha så ont och känna skulle för mitt humör och min trötthet. För det är just nu det som tynger ner vardagen. Att inte kunna ta mig någonstans utan att få ont eller vara trött. Inte kunna leka med Molly på de sett hon är van vid. Eller bara sitta i soffan å se på film.

Men det är ju som sagt inte så lång tid kvar och det är värt att vänta.

Men jag måste ha den finaste förebilden på att vardagen kommer lösa sig, och det är min dotter.
Hon pysslar och donar med sina "barn" dag ut och dag in.

Så jag vet att det kommer gå fint, i annat fall så läser vi det tillsammans.

Puss & godnatt

Ont och mer stanna en gå.

Idag vaknade jag med extremt mycket smärta i fogarna, inte alls kul, speciellt inte om man tänker på hur natten var, det var inte alls mycket sömn och magen å fogarna höll mig vaken.

Men upp kom jag trots allt, så de blev lek sen påklädning frukost mm innan vi kom ut genom dörren för att gå till förskolan.
Men de var inte raka vägen, det blev först ett stopp och prat om denna maskinen.

Sen var det fåglar,humlor,hundar mm som var intressanta på vägen. Väl framme gick det bra att länna. Idag blev det favoriten J som tog emot Molly :)
Sen var det bara för mig att få hem, men hade så ont så när jag kom hem såg jag inte bara bara några trappsteg utan ett stort berg att gå upp för :(

Väl hemma blev det att plocka undan lite smått och inte alls tvätt,städ som jag hade tänkt. Utan mest soffa å en filt. För de bara värkte. Det är svårt att förklara hur det är att ha så här ont i fogarna men ont gör det.
Bara att lyfta benen upp för trappan gör riktigt ont. Sen en stor mage på allt detta å lite annat smått å gott så är det inte bara att gå upp för trappen, vända sig i sängen, gå fort, ta sig in och ut ur en bil etc.
Visst är det mysigt att vara gravid men det är även en stor omräkning i kroppen och alla får inte den här härliga graviditeten som man kanske önskar.
Men trots snärta/illamående i några månader så är det mer en värt det.

Ja det var allt för nu 🌸

Så var det äntligen tisdag

Ja då var det tisdag, en dag som min son iaf längtat efter. För idag så åker han iväg med min mamma upp till Tjörn för att sedan åka vidare imorgon med husvagnen upp till landet. 
 
Men innan det hände så fick han äran och hjälpa sin syster so ville ha hans hjälp då jag inte kunde, och det gjorde han med ett leende. Har en stark kännsla att han kommer vara mycket saknad av sin syster.
 
Efter förskolan blev det en väldigt snabb namsdags fika innan Leo åkte iväg och jag och Molly blev själva. 
 
Mer skrivet imorgon eller inatt om jag vaknar till ;)