30 juli, fredag. Besök, stan och Tjörn

Dagen började med ett tele samtal från mamma som frågade om de kunnde komma förbi och fixa vår altan, och eter litye övervägande så kom de över. Hemma hoss oss så bjöd de på kaffe bröd och vi på kaffe :P

När vi var klara med kaffet och Leo med sin mat så¨åkte vi in till stan för att gå i tre viktiga affärer :) kell o Co, Chlas Ohlson och Systemet. Nar de var klart åkte vi med dom till Tjörn där vi blev bjudna på mat. 

På kvällen satt vi och spelade lite kort...

29 juli, torsdag. Hoppgunga

idag så blev det ett litet äventyr till kära gamla björkäkär för att hämta en hoppgunga till Leo. Så efter att vi hämtat hoppgungan till Leo så traska vi hem i regnet men vi blev stoppade av en liten Tjej som frågade oss om vi ville köpa nått i hennes affär. Så vi följde med henne till affären och kom där i från med en egen disenad klänypa för 5kr, de ville ha en krona för den men de va lite lite och vi hade bara en 5kr så de passade ju bra :)

Så efter det gick vi vidare hemåt, väl hema så testade vi hoppgungan och det verkade gå bra :) men han var rätt nyvaken när vi testade den så det gick lite segt i början men sen så bev det kul :)

Mer en den utflyckten blev det inte det blev i stället lite städande och plockande, jag damsög och plockade med Leo på magen (bärsele) detta medans danilel satt vid datorn och sedan vilade sig en stund aå det känndes lite si sådär men sen så tog jag det lungt med Leo.

Det var lite info om dagen, hinner inte lägga uåå bilder för Daniel ska ha datorn för att hålla koll på en IFK match som börjar snart...

28 juli, onsdag. Sol och bad för vissa...

Idag så visste vi inte riktigt vad vi skulle göra men ut ville vi, först pratade vi om att åka in till botaniska men sen så ändrade vi oss och åkte till Delsjön. Vi hade med oss potatissalad och kuckling pluss melon som efterrätt. Efter vi varit där en stund så kom Cissi och Eric.

När de kom så blev det lite prat och sen så blev det bad för de tre modiga :) jag och Leo stannade kvar på land, Leo somnadenär de var nere så jag satte mig i solen och tog det lugnt. Efter badet så kom Tina och då blev det glass tajm för att sedan bada.

Men efter det sista badet så gjorde vi iordning oss för att gå, detta för att hinna med en lung matning hemma och mat i magen för oss själva :)

När magarna var mättna och belåtna så ringde Dniel fört Erik sen Cissi för att fråga hur planerna för kvällen skulle bli, vi hade nämligen pratat om att eventuellt grilla. Men när Daniel rigde så var det inte riktigt bestämt. Men någon timme seare blev det klarhet i saken, det blev grillning.

Detta gjorde att det blev premiär för för alla i familjen, det var nämligen så att Daniel stannade hemma och jag gick själv ner till Cissi. Så Daniel fick sköta nattningen denna gången på helt egen hand. Det funkade bra så jag kunnde slappna av hemma hos Cissi. De grilla och åt gott.

Bilder