29:e april....va ska man säga?

Började dagen som alla andra dagar, gå upp ur sängen altså :)  Sen så var det i väg till LIAn för att göra änu en dag. Idag så gjorde vi månadsrapporter med mera det var kul. Men att sitta på kontoret en fin dag var inte licka lockande.

Efter jobbet så gick jag till centralen för att möta upp Marie för att sen ta en sväng till slottskogen för att träffa Cissi, Alex, Danne, Erika och Jens, en trevlig liten stund men ja var rätt tyst, lite trött och seg och så va jag nog ine riktigt på samma nivå som de andra.... Men jag åkt hem rätt tidigt blev lite kyligt hade inte någon tjock tröja med mig.

När jag kom hem så blev det lote mat och sen majskolv så gott med smör och salt :)

Men snart blir det läggdax, daniel är rätt slut efter dagens bravader med jobb och skola-


28:e april

idag så var det Lia time var där en stund och hjälpte till med diverse saker. Sen så var jag tvungen att åka hem och gå ut med katten för att vi skulle ha fotograf i lägenheten och fota lägenheten. Så när jag kom hem så var det som en inredare hade varit emma och fixat, så fint, synd att man ska flytta :)

Men nu så är det städat och fint ska bara packa ner det sista, tråk :(


Mysis ute i GBG :)

27:e april. LIA och packa ner i låder

Ja va ska ja säga odag har det inte hänt så mycket. Började dagen med att åka till min LIA sen så var det hema och beblanda sig bland alla låder och påsar. Men nu är det mesta packat och klar bara lote små plock med mera. Med andra ord det jobbiga pillet.

En sak som hänt som inte det brukar är att mysis har varit ute i gräset. Hon trivdes och vi var ute rätt länge, härligt härligt.

Men nu ska jag pusta ut till samans med Daniel.