31:e maj. Mycket på en och samma dag.

En lugn söndag var det idag iaf i början. vaknade vid sju snåret med lite tv tittande, sen blev det ut på balkongen för att njuta lite. Men fram åt tre tiden så gick vi ut p en liten promenad för att sedan åka till daniels mormor på besök för att sedan åka hem och prmenera en sväng.

30:e maj. Uddevalla, städa bil och kalas :)

Idag så e det lö, vaknade innan klockan ringde :). Ställde kl på 7 men jag vaknade innan så jag slapp vakna till ett massa plingande :) Vi ska nämligen upp till uddevalla idag och städa i lägenheten. Det blev nämligen inte klart när Daniel och hans mamma va uppe, men de gör inget då får jag chans att ta lite far väl kort, bara jag kommer i håg det ;P

Annar så är det en härlig dag som bjuder på en kväll i torslanda, som sagt Daniels mamma fyllde år i v och det ville hon fira idag , så det ska va göra. Men först blir det att åka upp och städa lite.
Hoppas det går rätt smidigt så vi inte blir kvar dä hel adagen i det fina vädret.  Men vi ska åka bil upp så  det går lite fortare en att passa tider med tåg eller buss.


29:e maj. Läsa marknadsföring, LIA, jobba och ta det lugnt.

Hej hopp i dag så e det fre en härlig och solig dag. Började med att sega mig upp ur sängen sen så började jag baka kakor med det gick inte så som jag hoppades på. Men de går nog och äta. Sen så gjorde jag mig en toast till lite tv tittande, men mitt i allt så kom cissi förbi och hämta en en sak hon glömt kavar sen igår då hon varhär. Vi var nämligen och stor handlade igår. Det blev lite mat :)

Men idag så ska jag äta en god pasta salad jag fått av pappa och Eva som blev kvar sen hennes kalas.