28:e feb Uddevalla

Idag så vaknade jag upp i en stor säng med Daniel :) mys. Dagen har bjudit på lite serier och städning. Daniels föreldrar ska nämligen komma hit och hällsa på oss. Vi ska ut och äta god mat på Butler´s. Sen så blir det kanske lite spel. Så nu får jag ficka till det sista innan de kommer och ringer på dörren.

27:e feb Skola, jobba och Uddevalla

Idag vaknade jag innan kl ringde, vakna kvart över 6 . Kolla de då ut genom fönsteret och fick se en grön himmel med svarta måln över. det var rätt mörkt.Sen så drog jag mig i sängen. För att vakna upp till en råsa himmel.Men de tråkiga är att de tog 4 försök innan jag fick på datorn, inget bra tecken.
men nu ska jag gå och ge katten mat ocj sen ta på mig kläder för dagens äventyr.26:e feb Data problem...


Nu har jag äntligen fått igång min dator. men den låter inte å jätte bra. För det var nämligén så att när jag kom hem igår så funkade inte datorn, där av att jag inte har bloggat så mycket.
Men nu fick jag igång den denna gången iaf.

Gårdagen bjöd på fotboll och sällskap med Daniel klass kompis Mike.

Idag har det varit en lärorik dag med mycket ino. Fick blandannat höra hur det har gott för andra elever och hur man ska göra ett cv.

Efter skolan så åkte jag in till stan för att möta upp Sofia, vi gick lite i stan för att sedan åke hem till henne och Daniel.
Men först så tog vi en sväng till affären för att handla mat.
hemma hos dom så åt vi och tjöta. För att se på när killarna spela av sig ;)

Men nu är jag hemma igen :) Ska kolla upp vad jag ska ha på mig imorgon då jag ska till Uddevalla. det var ett tag sen så de ska bli kul.

natti natti