Lapar den sista solen (söndag)

Det blev en tur till Kungälv denna söndag, och det var super mysigt, tyckte jag och Molly iaf. Sambon är inte alls lika förtjust i att gå ut och promenera eller va i lekparker men han höll humöret uppe för min skull och de små.
Började med att jag och barnen gick runt sjön (var vid fontin) medan Peter ville fixa bröd att mata med och var sin kaffe till oss.
Det var härlig att gå runt i go takt. Lucas sov och molly ville sitta i vagnen och sjunga :)
Då vi gått runt blev det lek sen en tur runt igen denna gången med allihopa. Sen var lek för hela slanten.

Kvällen avslutades med mys i soffan, de ända tråkiga med dagen var att Peter inte fick åka till Liseberg.
Jo just det, vi fick snabb besök av Åse med. Och hon hade med ett par coola klädesplagg till Lucas men de får ni se imorgon.

Puss och kram

Måndag, fösta dagen på vecka

Ja då var det måndag, en måndag med Lucas och Molly. hade tänkt baka och göra något mysigt för de är mamma och dotter dagar på måndagar och fredagar (och Lucas) då hon är hemma i från förskolan och Leo brukar vanligt vis va på skolan. Men just denna veckan är han med sin mormor och Bertil i Hästbo. Men det blev inte så då jag inte är helt ok. Har ont i halsen och kroppen, känns som feber i kroppen men det är det inte så frustrerande. Men hoppas på att må bättre snart. 
Men med två små hemma så är det inte bara att krypa ner i soffan med myskläder,raggsockar och en kopp te. Men det blev lite mys i soffan med mina två guldklimpar. Vi såg på filmen Zootropolis, om ni inte sett den så se den :) det finns en sen med ett par sengångare som är min favorit. 
 
Då jag inte är på topp blev det en utgång, haha :)
Var genomsvett efter vitagit på oss men vi kom ut och det var skönt efter en 10 min då Lucas slutat "bråka" vi gick till tre olika lekplatser men de som va bäst var hästen utanför öppnaförskolan. 
Där efter gick vi och mötte peter på Ica för att sedan köpa kinderägg till Molly som hon fått pengar till av faster som kom förbi igår en snabbis som jag skrev. 
Men jag fick gå hem själv för Molly ville åka bilen hem. ja det var den dagen det.
 
Puss och Kram 
 
 
 

buuu och lek

Som jag skrev eller inte skrev igår så vr det en dag att glömma, allt blev bara pannkaka men som tur är så tar pannget slut och en god kaka blir kvar :)
 
Så här kommer lite bilder i från Lisseberg. 
Vi var som sagt där igår med Peters arbetskompis och hans son, så det var lite trist att inte Leo var med men får bli en annan gång. 
Men vi hade det bra iaf, Molly åkte karusseler och vi avslutade med sagoslottet. Först åkte hon med Peter sen med mig. Blev även en kanin vinst (som hon ville ge Leo) Peter åkte helix, som han har väntat på de.
 
Men nu till idag. 
Idag så blev det en tur till en lekpark för det va vad Molly ville göra. Men när vi kom fram så var den inte jätte kul men då jag inte har nåra problem att gå och Peter ville iväg en sväng så gick jag med barnen till en annan lekplats och den var kanon. Låg brevid tuves ishall. Och på vägen från den ena lekplatsen till den andra fanns det så aktivetets saker, så det var riktigt spännande att gå där. 
 
Efter våran stund på lekplatsen så åkte vi hemmåt för lite mat och lördagsmys.
Ja det var våran dag. Hoppas ni hafft en härlig lördag.
 
Puss och kram