25:e januari, måndag. Kort spel

ja då var det en ny vecka, har inte så mycket planerat denna vecka men nått dycker det nog upp det brukar det göra. Om inte annat så finns det altid saker att göra hemma, så som mat, städa, sy , pärla mm. Men idag har jag tagit det väldigt lungt är rätt så trött efter helgens små utflyckter lite här och där.

Så när jag satte mig framför datorn så tänkte jag att jag skulle försöka vinna i Harpan på datorn och efter några gånger så gjorde jag det Yippi Yippi Yippi !!!


Men jag har lite bättre % i spindelharpan som jag oxå spelade, har i och för sig bara spelat en gång och den gången så vann jag så 100% kanske inte är jätte bra då men just nu så ler jag :)


Men jag har gjort lite mer en och spelat spel, jag har även tagit mig ett mysigt bubbel bad lagat mat. Till maten hade jag Catny som vi fått av Eva, Gott gott. Men nu sitter jag i soffan och ta det lu´ngt och dricker lite vatten i ett vin glas.

Ha det gott


24:e januari,söndag. Tvätta sen middag hos Daniels föreldrar.

Denna söndagen började med lite lätt frukost för min del, sen så åt jag lite mer när Daniel gick upp, då blev det mer ordentligt. Sedan så blev det till att vika lakan och handukar. Detta för att mamma skulle komma med två kartonger där vi skulle packa ner detta. Det i sin tur gör då att vi får mer plats u grovköket som vi gärna vill ha, är ju inte så gott med utrumme så det utrumme vi kan få välkommnar vi så.

Så när klockan var runt halv två så gick Daniel ner och hämta dessa kartonger detta för att mamma far lite sjuk och inte ville komma upp i lägenheten. Med sig hade hon även en kasse med böcker och mattor som hon snällt hjälpt oss tvätta. Böckerna var till Daniels pappa som oxå läser en hel del så som mamma.

Så efter vi hade lämnat kartongerna och de så blev det lite mer städning för att sedan sätta oss och ta det lite lungt innan Johanna kom och hämta oss. Det var så att hon kom hem hit och hämta oss för att köra till deras föreldrar.

När vi kom fram dit så blev vi välkommnade, Ingmar höll på med maten när vi kom s då satte vi oss och små prata innan maten. Men sen så blev det mat. Det blev fisk idag med men som sagt det är bra i och med attvi inte äter så mycket fisk hemma.

Det blev marulk med chili marinad och blomkålsmos detta med sås i från marinaden med papirika i. Jag själv har inte ätit marulk sen jag och Daniel var på stenungsbaden och åt skaldjurs späckad marulk. Men jag måstste säga att det var jag som åt marulk de andra åt hälleflndra men med samma marinad och sås. Sen så bjöds det på pannakotta med bär och lite chokladsås :)

Eftre maten och efterrätten så blev det lite kaffe och te och prat innan det var tid att åka hem. Johanna körde även hem oss så det var skönt det :) Kom hem i bra tid och jag han se blåsningen på tv3 och Daniel sin serie på 4:an som han gillar, Johan Falk - National target.

Så nu sitter vi båda i soffan och ser på denna serie, jag ser inte så intensift så som Daniel jag tycker inte den är så bra som han gör. så det blir nog att jag kommer gå och små plokar lite här hemma. Men jag säger natti natti nu.


23:e januari, lördag. Städa sedan åka till pappa.

Denna lördag började som en vanlig lördag inga konstigheter, åt lite frukost slappade framför tv sedan så blev det lite städning. Mest att plocka undan och sen vanlig damsugning. Vi satte även upp vårt tidningstställ som vi haft ett tag men inte satt upp av olicka skäll men nu så kom det upp, det blev till och med lite tidningar i det.

I mitten av städningen så tog jag en paus och åt två varma mackor, Da´niel var inte så hungrig så han tog sig bara lite vatten. sedan så blev det kaffe och kaka och det ville han ha :P Vi åt av Tigerkakan jag hade bakat. Men den blev inte så lyckad som jag hade hoppats på. Hade ju sådan himmla flyt med saffranskakan men den inte licka mycket med denna tigerkakan. Men den gick ju att äta.


Sedan så blev det lite spel tid, vi spelade Gitar hero en liten stund vi var i samma team så vi tävlade inte mot varandra och det känndes bra det. Men efter att vi spelat ett tag så var det tid att ta på sig för att åka till pappa och Eva där det skulle bjudas på mat.

När vi kom hem till pappa och Eva så möttes vi först av ett stort skynnke sen så av glada miner i från båda pappa och Eva som fick slita sig i från köket ett slag. De sod och gjorde det sista till maten.
Det blev fisk biffar som bestod av lax och torsk till det så var det potatismos och avokado salad. Samkade gott gott. Vi äter ju inte så mycket fisk här hemma så det var gott att bli bjuden på det. Så med andra ord det var god mat med gott sällskap.

Ett vin från Italien fick väldigt bra betyg av Daniel (Jag drack ju inte)
Efter maten så belv det kaffe med fruktsallad eller ja kaffe för Eva och Daniel vi andra tog te som de hade fått av oss i julklapp. Detta te som vi köpte när vi var på resa till Kiel, smakade riktigt gott. Sedan så blev det lite tv, Det blev stjärnorna på slottet, i detta pogram så var det Tommy Körberg som skulle bjuda på maten. Var ett helt oki pogram. Vi brukar inte kollla på det men avsnittet var kul och man fick veta mer om en stor artist.

Sedan så blev det lite mer prat ch skratt innan pappa var så snäll och körde hem oss. Både Eva och Adam följde med i bile så full blil blev det. För att sammanfatta så var det en härlig kväll med god mat och sälskap.

Tack för maten!