31:e mars, onsdag. Hemmadag....

Idag så var det inte så roligt väder så det blev en dag hemma, en dag med en del skrik men det var rätt väntat. Men det fick gå. Vi fixade lite med Leos påsk pressent till sin moror sen så har jag damsugit av lite, det behövs rätt mycket damsuging när vi har vagnen inne. Speciellt nu när et är så grusigt ute på vägarna. Men det går bra, är skönt och ha vagnen inne, då behöver man inte vara orolig att någon ska ta den.  Det som hade varit bra är en plast matta under vagnen, ugefär en genomskinlig matta som man ibland har under datastolen så det inte ska låta eller bli märken.

30:e mars,tisdag. Lejonet och Björnen

Idag så blev det en härlig dag, började med en ganska lung morgon där efter så blev det lite mer aktivetet på Leo. Sen så ringde telefonen och till min förvåning så stod det Smeknam och då for tankarna i huvudet, är hon i Sverge???? och det var hon men inte så nära mig hon var och handlade. Så det var ett härligt tele samtal. :) 

Efter det så gjorde vi i ordning oss för en promenad i solen. Vi gick imot redbergspaltsen sen upp på Danska vägen för att sedan möta upp Jennifer och ta en god glass på Lejonet och björnen :) jag tog smakerna äppelpaj och blåbärs ceascake, gott gott.


Men nu är vi hemma och pysslar, säger inget mer om det.....   :)

För er som inte vet vem smeknam är så är det kära Sofia som nu mera bor i Norge.

29:e mars,måndag.

Ja denna dagen så var det inte s¨å jätte fint väder så vi var mest inne. Så Leo fick sitta mycket i baby seaten och det trivdes han med. Då han satt och spanade in läget runt om kring så passade jag på att små plocka hemma. Men efter ett tag blev vi båda lite otåiga och det blev tid för att gå ut så de gjorde vi.

Var inte ute så där jätte länge men en stund blev det, eftr det så gick vi hem och tog det almänt lungt tills vi gick ut en sväng i gen, denna gången för att möta upp pappa Daniel.