Vilsen

Skriv inläggstext 

Det kommer hinder prövningar om vart annat, sjukdomar,bortfall,ryggskott, hålltider  etc, att få inhopp det där berömda livspuzzlet är svårt. Vissa dagar är skit, känns bara som motgångar men får försöka tänka som citatet ovan. Ta på andra glasögon och försöka åka med på livets bana. Men det är inte lätt att hitta en balans i all motvind som kommer längs vägen. För just nu så är det inte så mycket lä på vägen. 

Jag själv är rätt sliten och orkar det nödvändigaste men att se glädjen är svårt men försöker ge barnen glädje och omsorg.  Å jag tycker det funkar rätt bra, de leker och skrattar så det är härligt att se, utan dom vore det väldigt trist. 

Men visst tre är påfrestande, speciellt med en liten som ammar och sover skit dåligt på natten. Så längtar så tills han sover bra. För att vakna och va vaken så mycket som jag är tar på kroppen och knoppen. 
Men som sagt det är bara att bita inhopp och va stark och se att jobbigt lite mer possetift eller iaf inte så jobbigt. 

Puss och kram Några blad

Tänk vad mycket några blad kan göra. Att få en bukett blommor är så härligt men när man inte får de själv så får man fixa det till sig själv, och det är precis det jag gjorde. 


Varför vänta på nått som ändå kanske inye kommer att ske. 
I min ensamhet

Finns der någon som jag som sitter ner för sig själv och känner att ens kropp inte mår så bra. Den är trött, febrig,värker,man känner varje andetag och en tät näsa som is in tur leder till en torr mun 😳🤧 


För det är i den ensamma stunden som man kan försöka känna efter hur man mår och får där i från försöka peppa sig själv.

Det är tur att jag har tre fina barn som ger kärlek och omtanke när de ser att deras mamma behöver det som mest. 
Leo hjälper till med Molly, Molly sjunger för Lucas och Lucas skrattar :) 
Sen att jag får göra saker som städa,laga mat, tvätta det får va ok för jag gör ju det till mina bästa.