27 sep, måndag. feber och sjukhus

Leos feber ville inte lägga sig så i kontak med 1177 under dagen så bestämdes det att vi skulle åka in för att se hur det stod till med lill killen. Kom då fram till att vi skulle vänta och se hur febern går ner. Men om den inte går ner som den ska så skulle vi åka in igen.

26sep, söndag.Leo 8mån

Denna dagen var jag hemma med sjuklingel Leo medans Daniel var på biblioteket och pluggade. Han ska håla en pressentation på ons på plugget och för att få lung och ro så satte han sig på bibblan :)

När han kom hem så blev det mat sen så gick han för att hämta min lillebror som kom hem fårn att varit på läger. Så när de båda kom hit så blev det te och muffins för att sedan se på lite film. Vid 20.00 kom pappa och hämtade Adam och stax efter det så gick jag och la mig, var rätt så trött.


25 sep,lördag.

Dennadagen så  var det planerat att vi skulle till Daniels mormor. Daniel skulle dit först och hjälpa henne med lite saker och sen så skulle jag och Leo komma dit på lite mat samt Daniels pappa. Men under dagen så tycket jag att Leo blev lite för gnälig och tog tempern på honom då jag tycket att han blivit så varm. Han hade då feber och fler teken kom då han tog sig på örat. Men efter att ringt 1177 så avaktade jag lite men bestämde tillsamans med Daniel att vi inte skulle åka till hans mormor. Vilket visade sig vara att klokt beslut då Leo inte blev bättre utan sämbre. Åkte då till Sjukhuset där läkaren tittade på honom och gav oss recept på penicellin så det var skönt.  Men dagen blev inte riktigt som vi hade tänkt men så kan det gå.

Fick mat i från Daniels mormor när jag kom hem så det var snällt att hon täkte på lilla mig :)