30 nov tisdag. matlagning, städning & promenad.

Idag så blev det en matlagningsdag och städningsdag med avbrott för en go promenad i kylan. Började med att damsuga inne i sovrumet sen köet och då tänkte jag att jag kunnde ta vardagsrumet med. Det var nämligen inte planerat att jag skulle damsuga men det var skönt att få det gjort. Efter att det var gjort så beslöt jag mig för att göra potatisgrateng av de potatisar som jag hed hemma och det blev rig´kitgt bra. Det blev klart lagom till lunchen. Leo fick även han hemalagad god lunch. Han fick kasler med brokoli till detta coscos med smak av div örter. Han verkade nöjd för han åt upp alt :)


Etfer lunchen så gick vi ut på en promenad runt området, Leo tittade på de många bilar samt lite joggare som sprang förbi. Jag tog mig till och med lite tid att fota en fågel.Efter promenaden så gjorde jag i ordning tre matlåder så att jag har till näste v eller denna :) Ska senare underdagen försöka hinna med att göra någon matlåda till Leo. Sen så tänkte jag göra nått med lite kyckling men får se hur Leo är efter att han sovit klart. Nu ska jag ta det lite lungt.


29 nov, måndag. MAT

Idag så kom min pappa hit och hämtade upp mig för att åka och handla mat. Det var nämligen så att pappa och Eva paratde om att handla mat till lilla familjen och idag så blev det av :) Jag kan inte komma på att vi fått hem så många mat kassar någonsin. Så nu är kylskåpet, frysen, och skafferiet fyllda med godsaker samt grovkök där det nu finns gott om toa papper och blöjor :)  Så ett stort   Tack ♥

När vi kom hem från handlandet så stannade pappa på fika, vi bjöd på kakor och pepparkakor till det blev det kaffe och ädelost. Leo blev även matat av morfar medans vi packade upp och det gick fin fint.
När vi hade fikat klart visade Leo upp sina gå moves genom att promenera med sin gåvang :)

Leo promenerar

 

28 nov. 1:a advent

Idag så var vi bort bort bjudna till Daniels mormor på advents fika. Så vid halv 2 så kom Daniels föreldrar hit och hämtade upp oss så det var skönt. När vi kom  fram så kom även de andra gärsterna med. Så hans mormor fick verkligen fult hus.

Först så bjäds det på glögg och pepparkakor med ost till, vilket är en favorit bland de många gäster. Där efter så blev det kakor och kaffe sen blev det tårta och avec. Det var jätte gott så det tackar vi för.