30:e oktober, fredag.



ja då var det fredag och helgen är snart här, en nerväs sådan, för vem vet vad som händer på söndag då det är en viktigt fotbolls match :) det är ju kära IFK som spelar. men än så länge är det fredag och en bra sådan. Körde Daniel till jobbet, men innan det så var vi och fixade friskvårds kuponger så han kan få en skön massage. Sedan så var jag , mamma och Bertil i stenungsund där vi gick runt och handla lite, Bertil en tröja mamma ett par byxor :)

När vi fickat klart så tog jag tåget ner till GBG, skulle möta upp Jennifer men jag han och åka hem innan och byta kläder :) Så när jag hade bytt kläder så åkte ja ner, under tiden så pratade jag med Sofia i tele :) kan tyvär inte säga exakt vad vi prata om för det var så mycket.

Mötte upp jennifer vid redbergsplatsen och till min förvåning så var hon redan där, hehhe brukar nämligen va så att hon kommer efter mig. men denna gången så var det inte så, en liten överaskning så här på en fredag :) Vi gick ner till Olsckroken och titta lite i affärer sen så tog vi och satte oss och tjöta en stund innan hon skulle iväg och träffa sina föreldrar och bror.



Då åkte jag hem och började plocka lite här hemma. Men när ja kom hem så pep det och det gjorde det innan jag gick med men hade glömt det. Det var brannvanaren som lät, men ja nådde den inte så väntan på Daniel var rätt stor :) men nu är han hemm komen och pipet e borta så nu kan en lung kväll börja. En kväll men lite plock och tv, blir nog att slö titta på idol.

tack mamma, Bertil och Jennifer för en härlig dag.