30:e oktober, fredag.ja då var det fredag och helgen är snart här, en nerväs sådan, för vem vet vad som händer på söndag då det är en viktigt fotbolls match :) det är ju kära IFK som spelar. men än så länge är det fredag och en bra sådan. Körde Daniel till jobbet, men innan det så var vi och fixade friskvårds kuponger så han kan få en skön massage. Sedan så var jag , mamma och Bertil i stenungsund där vi gick runt och handla lite, Bertil en tröja mamma ett par byxor :)

När vi fickat klart så tog jag tåget ner till GBG, skulle möta upp Jennifer men jag han och åka hem innan och byta kläder :) Så när jag hade bytt kläder så åkte ja ner, under tiden så pratade jag med Sofia i tele :) kan tyvär inte säga exakt vad vi prata om för det var så mycket.

Mötte upp jennifer vid redbergsplatsen och till min förvåning så var hon redan där, hehhe brukar nämligen va så att hon kommer efter mig. men denna gången så var det inte så, en liten överaskning så här på en fredag :) Vi gick ner till Olsckroken och titta lite i affärer sen så tog vi och satte oss och tjöta en stund innan hon skulle iväg och träffa sina föreldrar och bror.Då åkte jag hem och började plocka lite här hemma. Men när ja kom hem så pep det och det gjorde det innan jag gick med men hade glömt det. Det var brannvanaren som lät, men ja nådde den inte så väntan på Daniel var rätt stor :) men nu är han hemm komen och pipet e borta så nu kan en lung kväll börja. En kväll men lite plock och tv, blir nog att slö titta på idol.

tack mamma, Bertil och Jennifer för en härlig dag.

29:e oktober, torsdags kväll.

Ja då sitter jag vi en stationär dator och skriver så här på kvällen. Idag så har det varit en helt ok dag, har hunnit med en del. Klippning, ätit och lite små köp. Mamma slutade efter ett möte så då träffade jag upphenne på torget. sen åkte vi till en söt lite affär där vi såg många fina saker men inget som vi köpte, det var ganska dyrt. Men det var som sagt fint att titta på :) Efter det så åkte vi och hämtade mammas nya tele. Sen så åkte vi hem för att se på mobilen. men efter en stund så var det dax att hämta Daniel på jobbet så då åkte jag iväg.

När vi var tebax så fixade han med mammas mobil sen så blev det lite mat när Bertil kom hem, denna dagen hade han med sig en leksak till han och Daniel. Så just nu så sitter dom och spelar spel, de flyger ett flygplan. Han kom nämligen hem med en kontrol som gör att det blir lite roligare at spela, blir mer verkligt som de säger. jag och mama har tittat på tv och spelat kasino.

men nu börjar jag bli trött och sängen väntar på mig, får se om jag får sällskap, nu ser det inte så ljust ut, han sitter som sagt och spelar med Bertil så vi får se... :)

 

Så nu ska jag fixa det sista och gå till sängen. Sov så gott

29:e oktober, torsdag. Ensam på Tjörn

ja då var det torsdag och jag sitter vid en dator, har min camera brevid mig. har nämligen varit ute och tagit lite kort nu på morgonen. Körde ju Daniel till jobbet så efter det så var jag ute en liten stund med cameran. Det e så kul att fota när det blir bra bilder, speciellt nu när det e så fina färger. F¨år se om jag kan fota lite senare. Jag ska nämligen in till stenungsund och hämta mamma efter jag fixat till mig själv :P berättar senare vad jag skagöra, det får bli en liten överaskning :) 

Ska snart fixa mig nått att äta, magen kurrar igen, jag åt inte så mycket innnan jag körde Daniel så det kan vara tid för lite mat i magen. Det finns lite små plock som jagkan välja mellan :) Vanligt vis så brukar Pluto vara hemma men idag är han på dagis och roar sig. Han gillar verkligen att åka dit så det är ju toppen :)

Tänkte visa lite bilder från igår kväll och nu på morgonen.

 Snälla pluto :)

 söttisen