28:e feb, söndag. Resa upp till Stenungsund.

Denna dagen så blev det n resa upp till Stenungsund för att titta på en lägenhet som vi hade sett på hemnet.
http://www.hemnet.se/beskrivning/601359?r=3
Så det stod främst på schemat, sedan så blev det att vi åkte till Tjör med mamma ocg Bertil som var med på visningen för att äta lite mat. De blev fläskfele med potatis och sås :) Vi var där och pratade lite om lägenheten och lite annat.

Så idag så har Leo åkt tåg för första gången och reasn geick bra han sa inte  mot så mycket på resn ner men när vi åkte buss upp så var han lite gnälig mot slutet men det gick bra det med.

Vi får se hur vi gör med lägenheten, det blir nog till att sova på saken och disskutera fram och tebax. Vi vill ju som sagt upp till Stenungsund men till vilket pris.

Nu ska vi ta det lte lungt efter helgens äventyr och det blir nog till att ta det lungt i morgon så vi får lite mer rurtin på livet så att vi blir mer samsmelta med Leos rutiner och han med våra, hur det nu ska gå till :)


27:e feb, lördag. Besök gånger 2

Ja denna lördag så blir det besök ett som vi hade planerat och ett som kom lite spontant. Pappa ringde i morse och det var så lustigt att jag hade tänkt ringa han precis då han ringde. Jag skulle fråga om broddar och han frågade om lite saker och en av dom var om vi kunnde tänka oss besök, och det kunde vi ju.

När han ringde så hade jag lille Leo i bärselen, och han satt och tittade runt medans jag pratade med pappa. Vi kom fram till vad det hade köpt sina broddar och att de var välkomna på besök.


När pappa med familj kom hade dte med sig presenter till både Leo och Daniel. Till Daniel så hade det köp en fiffig stavmixer som kommer komma väl till pass om några månader kan jag tänka mig :) Så det blev han väldigt glad över. Han hade tydligen tänkt att det skulle vara bra att ha senare så det var en full träff av dom att köpa en sådan i 25års present. Leo fick ett par byxor och av Adam fick han två par strumpor som han själv hade köpt.

Ja man kan ju undra om det två tar kort på mig eller söta Leo :)

Så vi takar för presenterna, och Leo blir så glad när han får varma fötter :)

Efter besöket av Pappa, Eva och Adam så kom Daniels kompis Tobbe på besök, vi lagede mat och avnjöt den tillsamans. Sedna så blev det efterrätt, men jag deltog inte i att äta upp den det var nämligen en sliskig tårta som Tobbe ville bjuda på. Så det åt hälften var och det fick i sig alt, det hade jag inte fått kan ja säga.Men nu så blir det till att vila, är rätt trött efter dena lite intensiva dag, det har varit kul men det tar lite på krafterna.

:)                  :)                   :)              :)                   :)               :)               :)                :)                    :)26:e feb, fredag, ut och gå i slasken :P

Ja denna dagen så hade jag halv bestämt med Jennifer att jag skulle träffa henne, men så sa Daniel att det var så mycket is och slask så jag blev lite tveksam om jag skulle träffa henne, men tillslut så mlev det av. Vid tolvtiden så bestämde jag att vi skulle ut. Så på med alla klader och bra skor. men inte kunnde jag ana att det skulle vara så jobbigt att gå ut och gå. Det var så moddigt och det var inte pölar med vatten utan det var små sjöar. Men det klarade vi av för fram kom vi.

När vi var vi Jennifer så kom hon ut och mötte oss, hon hjälpte till att dra vagnen den sista biten hem till henne som råkade va en backa. Så det var snällt, jag sa först att jag skulle göa det men hon såg nog på mig att jag ville ha hjälp. Så det tackar jag för nu i efterhand.

Hemma hos Jennifer så vänade en glad liten Max (hunden) han hoppade och var glad. Jag har inte sett Max på ett tag så det var kul att se en livlig hund. Som tur e så är han inte så stor och lätt att ta bort så han inte kom för nära lille Leo. Efter vi hade hälsat så gick vi in till vardagsrummet och där pratade och åg på Leo. Jennifer tyckte att han hade så många ansiskt utryck och det har han verkligen. Sedan så fick hon hålla honom och de såg så fina ut så. :)

Jag och Leo tackar för att vi fick komma och för de fina presenterna ska ta kort och visa lite senare. :)