23:e juni. Marstrand sen får vi se :)


Jaaaa idag är det sol sol och mera sol, jag har till och med kjol på mig, vit e den dessutm. Fast jag tror att det ska vara en topp men det går bra att xprementera lite med sina kläder.

Idag så ska vi tre ta bilen till Marstrand, där vi ska kolla runt och se lite, visa runt våran gäst.

Kort från dagen :)

Började med frukost på Terassen


Bilder i från Marstrand

Där lämnar vi tre en dag på Marstrand


Sen blev det att åka hem geom Kungälv. Hemma blev det pizza som mättade våra magar.


22:e juni Botaniska, Slottskogen, Torslanda och Ramberget

Börjar med lite kort från gårdagen

Först så kommer lite bilder som lovats från igår. Börjar med UniverseumEfter det så blev det mat time på Vasastan, så gott.

Alla var vi nörjda med maten.

Sen blev det lite minigolfs spelande :)

Daniel fick bäst resultat sen kom jag :)

Kvälls aktiveteter.


Nu till denna fina soliga dag
Idag så vaknade vi kanske sent allihoppa, kan bero på att vi kom hem r'ätt sent och hade varit ute hela dage. Men när vi kom igång så gick vi en promenad till härlandatjärn och tebax, sen så hängde vi upp lite tvätt för att sedan ta oss till botaniska. När vi kom dit så åt vi lite baguetter och sen så gick vi runt och tittade på aladess blommer i diverse färger och former.


Sen blev det en gång tur till slottsgogen, men bara en liten sv'äng. Där efter så åkte vi till Torslanda och hällsade på Daniels föreldrar och hämtade bilen som vi skulle låna. Så efter att ha ätit en god måltid med egenfångad fisk så åkte vi till Ramberget och tittade ut över den fina staden GBG. :)


Så nu itter jag här halv tolv och är rätt seg och trött, så snart ska vi nog lägga oss.

Natti natti21:e juni ja va ska man säga

vaknade av att mysis härjade runt i lägenheten och det var inte så uppskattat av någon av oss, men men. Sen blev det att killarna satt och år frukost medans jag drog mig i sängen. När jag väl gick upp så blev det frukost på altanen i solen så klart :P sen så blev det lite slappa igen men vid tol så åkte vi in till stan för att gå på Universeum. Efter det så blev det lite kultur på värlskultursmuseét där hade det utstälningar om indiska boxare och boliwod sen var det en våning och textilier. efterd et så blev det mat time tog en stund innan vi hittade rätt ställe men sen så.

Efte en god matbiot så blev det mini golf och boule . Vi gick nämligen hem och hämtade det efter en stund inne i stan och som sällskap så följde Cissi med.

Bilder kommer imon, är nämligen en aning trött.