30:e juli. Jobba och IFK

Idag så ringde telen och det var från jobbet. Blev frågad om jag kunnde jobba på min lediga dag och det kunnde jag ju. men jag sa att jag inte kunnde jobba till stängning för att jag och Daniel skulle ju se IFK på ullevi. Så vid 5 tiden kom daniel förbi och hämtade mig sen gick vi och åt för att sedan traska till matchen.
När vi kom dit för att sätta oss så var stol färsterna lte lösa så vi fick flytta upp en rad medans de lagade stolarna, så sen kunnde vi sätta oss och se den ja halvbra matchen.

Får hoppas att det går bättre för dom på söndag.

IFK förlorade med 3-1

29:e juli. Jobb dag

Idag så var det jiobb som gällde, och efter jobbet så skulle jag ha lämnat en sak till Sofia men den hade jag tyvärr inte med mig. Det var inte så jätte bra, men mne. Så efter jobbet så åkte jag hem och väntade på daniel. Han var nämligen hos sina föreldrar och hjälpte dom med att vattna blobberna och tömma båten på vatten.

28:e juli

dagen började med att jag försökte somna men det var inte så lätt. ahde problem med att somman på natten och vips så var det tid för Daniel att gå upp och då gick jag oxå upp, fatta inte varför men men. Kunde inte somna om efter han gått så jag låg och stirrade upp i taket och såg ner på sängen och tittade på när mysis låg så fint och sov. Ville oxå bara kunna gå och lägga mig och somna så dr pladask.
Men efter ett tags tittande upp i tacket satte jag på en film som jag sett några gårnger, tänkte att jag kunnde somna till den, men det funka inte heller. Så när kl slog 8 så tappade jag upp ett varmt bad, som då skulle få mig att slappna av, men det funkade inte heller så då gick jag upp och satte mig framför tv, för att sedan prata lite i tele med Sofia som var ute på prommenenad.

efter lite tele och tv titytande så mezzade sofia och frågade om jag ville ut på stan med henne och hennes bebis, och det ville jag. Tog då på mig kläder och gick ner till redbergsplatsen. Mötte upp dom och åkte till stan. Väl i stan så besökte vi Jennifer, Sofia och jennie som jag gick i samma klass som. Vi tittade även på smycken, eller ja medans Sofia tittade passade jag den lilla Isack. Det gick fin fint :) Srn blev det lite affärer och café. Daniel kom och tittade för bi i slutet.

En härlig och lagom dag :)