30:e augusti ledig Söndag

Idag så vaknade jag rätt tidigt, gick kanske och la mig vid halv ett efter att sett filmen Sophis choise en hämsk men bra film. Men denna morgonen hade vi inet frukost brd så jag bakade lite cones att knapra på, så gott nr de är aldeles nygjorda :)

Idag så ska vi eventuellt till Säve med mamma och Bertil men har inte hört i från dom nu på morgonen men de ringe väll, kan man ju hoppas :)
Helt rätt de ringde och vi bestämmde oss för att ses vid halv 1 för att sedan ta oss till alla planen. När vi kom dit så var det rätt mycket bilar och en lioten kö för att gå in på området. Men det var det värt. Det var så ycket plan och snabbp gick det. Som fotograf så var det rätt tufft att fånga dom i luften men jag gjorde så gott jag kunnde på min amatör nivå :) Vi gick runt där en stund för att sedan gå ut på det leriga fälltet där vi såg på flygplan som hade uppvisningar som vi både filma och fota :) men de fortorna kommer inte upp i kväll , blev en hel del bilder som måste tittas igenom.

Tack till Mamma och Bertil och förstårs Daniel för en anurlunda och häftig eftermiddag :)

29:e augusti lö och ledig :)

Idag så vaknade jag rätt tidigt trots att jag la mig sent, kan vara för att magen kurrade så mycket att jag var tvungen att gå upp och få i mig nått att äta. Blev lite yogurt får göra mer frukost senare. Men vill inte stöka för mycket de andra ligger kvar i sängen och gottar sig, mysis på min sida av sängen och daniel ligger kvar på sin sida.  Tror till och med att katten har mest täcke :P

När de två sjusovarna vaknat så blev det lite aktivetet på dom :) Så efter mat i några omgångar så gick vi ner till källaren för att se vad vi hade för skor, så vi inte köper skor i onödan, duktigt va :P

Sem blev det att ta på oss för att sedan åka till DAniels mormor där god mat väntade och Barbro. Det blev makrill med spinat och potatis, så himmla gott. Inte var dag man äter varken mkrill eller spenat men det gillar jag :) med andra ord en fest måltid.

Hade även här med mig kameran för att  vissa vad jag köpt för födelsedagspenarna :)

Tack för trevligt kvälls sällskap :)

28:e augusti

En tidig dag att jobba, började 10 denna dagen, men det var behövligt hade en del att göra på jobbet så det var bra att vi var två från öppning till stängning. Efter jobbet så åkte jag hem och tog ett varmt bad eler jag en längre duch sen så gick vi ner till pizzerian och träffa upp Cissi som satt där och pratade med en kompis vi stannade rätt länge så när vi kom hem så blev det sängen med en gång.