Foto är en del av mitt liv

Om det är nått jag gillar att göra den tiden som jag inte umgås med barnen, sambon, städar, planerar, diskar mm så är det att ta kort och fånga öginblick i vardagen eller gå ut på promenader och bara ta kort. Jag är inget profs men det en en enkel liten hobby som ger så mycket för min sinnes närvaro. Peter gillar mer filmer men jag trivs med att ta kort, visst är det kul med filmer men just nu så har jag ingen ro att sitta ner och klippa i hopp film snuttar så det är för mig härligare med kort, i alla fall just nu. 
Så här kommer bilder i mängder, vissa har ni kaske redan sett men då får ni friska upp minnet :P 
 
Lucas några dager efter vi kommit hem från BB
Prinsen gör framsteg
Sessan Zita
Röda sten i GBG
Tuve
Jag på balkongen, detta tog jag med för att jag är lite ego :)
Mat dax
Bubblor på Tjörn
sommar
Hawaiie (Tjörn)
Hamnen
Tuve
Tuve
Tuve
imse vimse spindel...
Solen är så fin på kvällarna
Morgon dimma
Morgon promenad hemma
DISCO ♥
 
Tack för att jag fick dela med mig av dessa. 

Så söt när du sover

Är det någon mer där ute som känner igen den där kännsla när man ska natta sina barn och man ska slappa i soffan där efter då man är helt slut i kroppen, och det börjar klia på näsan? 


För här om dagen vid nattningen så var det så. Peter gick och la de stora barnen medan jag gick och nattade Lucas. Som vanligt så blev det en avslappnade saga sen en väntan på att armar och ben ska bli som spagetti som gympaläraren alltid sa då vi hade avslappningsövningar i skolan. 

Under tiden så spelades avslappnade musik så det är rätt lätt att man slumrar till själv.
Men som sagt när man har nått planerat så tar all lite längre tid en väntat. För varje gång som jag märkte att han somnade till så kliade så på min näsa och jag rörde mig och då vaknare han till, sen började kag nysa. Så det var inte super lätt. Men annars brukar det gå rätt bra att natta lilla prinsen. 

Sen är det ju dom nätterna då jag nattar alla barnen själv, då kan de va lite små krångligt då alla ”tävlar” om uppmärksamheten. Men i slutändan så går det bra även om vägen dit kan ha sina små svängningar. 

Så att somna till ljud när dom är trötta kan dom men att smyga ut ur rummet efter att man har nattat dom en en annan fema, eller 🤣👼🏼🙂

Efter helg kommer vardag 🙃

Men hallå, hoppas alla haft en bra helg. Våran har varit intensiv men helt ok. Vi började med en slapp frekväll och en morgon som blev lite intensiv. För denna morgon så var det inplanerat en loppis uppe på Orust. Så efter frukosten så åkte vi upp men fick vända halvvägs då minnet svek men sen var vi på väg upp igen. Viktig ferjan över till Leos lycka. Det har med att finns en hel del Pokémon på väg över med ferjan.

Väl framme så var det faktist lite folk på plats men vi skulle nog ha marknadsfört det bättte för i slut ändan så var det inte super mycket folk som kom. Men det var ändå så att vi känns att det Känndes bra att några hitta lite saker som de kunde använda. 
För att nästa steg var ju att kasta allt så bättre att det kom till nytta för en billig peng. 
Leo, Molly och Lucas roade sig best det kunde och vi hade faktist himmla tur med vädret. Det var uppehåll och någorlunda värme så de kunde vara ute att leka. 

Huset ligger verkligen fint och det är väldigt fridfullt att ha så nära till vattnet så när man är där är det lätt att drömma sig bort. 

Men när loppisen var slut så var det tid att åka hemmåt. Men då det var godisdagen blev det en sväng in i Kungälv, där blev det godis i massor och nyttig färskpressad jouse. För det var nämligen så att utanför Ica maxi så hade det ett event där det bjöd på jouse mm. 
Men där efter åkte vi hem och mumsade i oss lite godis. 

Söndage bjöd på jobb för petets del, jag och barnen tog det lungt hemma och smaskade i oss resten av godiset för det var ju en hel hink med godis. 
Det som vi gjorde utöver det vanliga var att jag och Molly fixade ihopp ett eget litet dockhus :) 

Men nog om helgen, det komer ju som sagt en ny vecka efter en helg och så även denna gången. Och måndagar betyder ju ledigt för Molly och skola för Leo. Men denna måndagen var inte super kul att vakna till då regnet bara öste ner men tur är ju att det va några luckor med uppehåll. Och när solen visade sig kom kameran upp, att leka med skuggor och ljus är faktist riktigt roligt. Men lite svårt då man har en liten Lucas att tampas med :) 

Men mycket mer en så blir det inte i detta inlägg. Men håll utskick efter nästa :)