27 feb, söndag

Leo har fortfarande feber men han har inte blivit sämbre så det är ju ett plus :) JAg själv har hittat ett tidsfördriv då Leo sover. ett spel på telefonen :)Detta är mitt lilla fina café :) Jag håller på att bygga ut men det kommer ta ett tag, måste sälja många kakor för att ha råd med det :P (inga riktiga pengar)


Nä nu blir det lite tv sen får jag gå och lägga mig. Vet ju inte om Leo kommer hålla mig vaken hela natten.

26 feb, lördag.

Idag så vaknade lill killen upp med feber inget mer bara feber så jag hoppas på att det går över snart och att det inte blir värre.

Sen så är det ju lö och då är det struktipset som ska in. Daniel spelar ju med sitt lag på jobbet. Det är ju tur att man kan lämmna in sin rad på ätet då Daniel inte orkar gå ut.
Det slutade med 6rätt för DAnel och min låsasrad som jag gjorde gav mig 8 :) men som mamma sa tänk om jag hade fått 13rätt och inte lämnat in min rad. Det hade varit riktigt iriterrande.... Men men sånt e livet :P

25 feb, fredag. Jennifer och Max

Idag så tog jag och leo os hem till jennifer för en liten fika, det var my. Skönt att komma hemifrån lite då Daniel hänger och hostar i soffan då han inte ligger i sängen och sover. Vi var där ett bra tag, när vi väl kom hem så blev det lite lek sen så var det dax att sova Leo somnade så gott så.