29:e september,tisdag. en dag med Sofia på stan

Ja idag så har det hänt lite, började dagen med att fixa til mitt hår, och det blev ag väldigt nöjd med :)sen kom Sofia och vår dag på stan började.

Vi var inne i en del sko affärer detta för att Sofia var ute efterter skor, men nten större lycka i dom första. Men på Åhlens så shoppa vi båda nagelack :) Sofia ett genomskinligt och jag ett svart.

Sen fortsatte vi att gå in i diverse afärer men sen så tog vi en mat paus, gott. Efter det så mötte vi upp hennes bror för att hämta deras pass, det gick rätt snabt och smidigt. Men efter det så skynnda vi oss tebax till centralen för att han skulle hinna med tåget hem.

Så efter det så fortsatte dagen på stan den slutade rätt sent ca 21. Men vi satt på ett fik med Jenni det sista.

Hoppas Sofia var nöjd med det hon inhandlat, hon hitta ett par jätte snygga skor eller ja, jag hittade modellen :P men hon köpte dom. Så fina och väldigt bekväma.

Så tack Sofia för dagen på stan med avslutande fika, och tack till Jennie. 

28:e september,måndag. Eftermiddag.

Då var det måndag igen och en ny veka väntar. Hoppas på att få många mail och jobb tidet :) men som det har sett ut hitils så har det inte gått min väg. Men jag lär mig ny saker här hemma, som att laga nya maträtter. Vilket uppskattas av sambon :)

Idag så har det inte hänt så mycket för min del men kompisens moppe blev stulen men sen hittad i ett mindre bra skick.  Var nämligen nere och tttade på den för hon kunnde inte och det var inte så långt för mig.

Sen tä nkte jag passa på att tacka Barbro och ingmar för sällkapet och maten igår. Vi var ju som sagt där och hjälpte till att ta upp båten. Trott eller ej så hjälpte jag met till. Jag krokade fast båten så vi kunnde dra upp den.Sen när far och sån hade tagit upp båten och vält över den så hjälpte jag till att ta bort lite nång med mera som fastnat under båten.

Här kommer lite bilder i från gårdagen.

27:e september.söndag

Ja då skriver jag i bilen på väg till torslanda. Daniel ska hjälpa sin pappa att ta upp deras båt. Får se hur det går. :) hoppas på det bästa.