29 juni,tisdag. Alingsås och Torslanda


Idag så bestämde vi oss för att ta en tur till Alingsås, vi hade pratat om det tidigare men det bölev en väldigt spontan tur dit så det var kul :)

När vi kom dit hittade vi en bra parkering som var gratis så det var redan där ett stort plus för staden :P Sedan gick vi runt i standen och in och ut i små affärer och sedan in i et litet köpcentrum där vi hittade en sko affär som sålde de skor vi var ute efter nämligen ett par små Converse, så som vi har letat och så fans dom i Alingsås :)Efter sko köpte så blev vi hungriga och letade då upp ett lunch ställe för att mätta våra magar men det blev inte bara huvudrätt utan glass som efterrätt och gratis dessutom. Det var så att jag fik fel beställning och där av gratis glassen :)


Men lika glad va jag för de...


Efter mätta magar så gick vi in i köpcentet igen för att leta upp ett skötbord så vi kunde byta blöja på Leo för att sedan gå på en liten promenad till en park. Så när blöjbytet var klart så började vi promenera och då somnade Leo så gott i vagnen.

Efter vår promenad i parken så blev det ett spontan och kort besök i Torslanda hos Daniels föräldrar. De bjöd på jordgubbar och macka med gott pålägg :)

Vissa bilder går att klika på
28 juni,måndag.

Idag så blev det en promenad för att sedan åka hem till mamma för att äta lite för att sedan fika innan det var tid för att åka till hem till GBG. För vi lånade mammas och Bertils bil.
27 juni,söndag. Lysekil

dagen började med att ta upp Leo ur sängen och få ett stort fint leende, så himmla gott. Sedan så skulle jag dra upp rullgardinerna och i ett av fönstrena så såg  jag....


Efter den upplevelsen så började dagen, fört mata Leo sedan mäta våra magar för att sen ta bilen till lysekil.

Lek i bilen i väntan på att åka på färjan


Efter 4 tim i Lysekil blev det hem färd, eller ja hem till Tjörn. Vi är nämligen fortfarande kvar hemma hos mamma och Bertil med gäst :P

När vi kom hem så kom även värdparet hem, de hade varit och spelat lite golf i det fina vädret. Så när all var samlade så var det tid för bertil att cyckla lite där efter blev det grilning och sedan en kvälls promenad. Daniel stannade hemma med Leo som sov så gott.