31 okt, söndag. Promenad

idag så blev det en ute dag. Vi promenerade med Cissi och Erik plus hundar. De var nämligen hundvaker till Tinas hundar då hon håller på att flytta. Va härligt med en promenad. Vi gick först till en hundhage där de kunde springa fritt. de kom och gick hundar där så de hade gott om lek kambrater :) de såg ut att trivas.

Efter att vi varit i hagen en stund så gick vi runt härlanda tjärn för att sedan gå hem och äta god mat :) Vi åt kyckling i ung med bacon runt de va gott gott :)


Morgon trötta killar :)

30 okt, lördag. Sjuk

Jupp idag så fick Leo feber så det var inte så kul, han hade nog lite feber natten tills idag för han sov väldigt oroligt Så det blev en ganska gnällig dag så när kvällen kom var jag rätt så tröt så det var sköt med en lung kväll.

Måst ju berätta att vi gjorde oss våran aldelses egna halloweenpumpa


29 okt, fredag. Daniel Ledig

Idag så hade jag och Leo sällskap av pappa Daniel heladagen, då han hade tagit en föräldrardag :) det blev en dag inne sian för att fixa skor för hsten och vintern. Inte till mig utan till Daniel. Han hittade ett par jätte fina skor som han slog till på. Dessutom hade jag 100kr i rabbat :)

Sen blev det ett par vantar och en tröja till Daneil, jag och Leo shoopade inte nått. Men vi var glada iaf :) Efter en stund inne i sta så åkte vi hem för att ät och för att Daniel skulle plugga.