29:e november, söndag. mätt efter en god advents middag.

jag får börja med att tacka för den goda maten hemma hos Daniels mormor. Det var som sagt advents träff där. Vi var nästan full taliga där, det var Johanna, Gustaf och kusinen Niklas som saknades. Men det var fullt hur iaf. Det började med glögg och peppakakor med ost till. Sn så blev det smörgåstårta som var jätte god, efter det så blev det kaffe och kakor som hon själv gjort.

Vi pratade och hade det trevligft, träffade även den nytillkomnde. Daniels kussin niklas tjej var där med deras dotter. Så fin så och ust nu så var hon väldigt tyst och lugn.

Efter vi varit hos hans mormor så blev vi körda hem av danuels föreldrar så vi han hem till en viktig fotbolls match som Daniel ville se. El Clásico.

29:e november söndag, 1:a Advent.När första ljuset brinner 
står julens dörr på glänt
och alla barnen glädjas
att fira få advent

Idag är det första advent och solen skinner på himmelen, så  skönt att vakna och gå upp och sträcka på bena. Idag så blir det till att ta det lungt här hemma. För senare idag så ska vi hem till sambons mormor på lite advents mys med resten av hans släkt. Den lilla nykomlineg i familjen är nog med, det är Daniels kusins lilla flicka. 

Sen så vet jag inte vad som kommer att hända under dagen, mer en att Daniel tydligen ska ocupera tv:n senare ikväll då det är en fotbolls match på tv.......

Nått som hände i morse var att sötisen Sofia åkte i väg till nprge, hon ska ju bo där uppe nu. De åkte iväg vid sjutiden och då va ja uppe och titta på tv så lite sms han jag slänga iväg och fick tebax. Kommer att sakna våra praat och sms samt msn samtal. Speciellt så mycket vi pratat det senaste. Men jag får önska henne lycka till med boende och jobb. 
Miss you

 

28:e november, lördags kväll hemma i soffan.( inlägg 3 )

ja då har det gått några timmar sen sist och nu sitter vi hemma och degar som soffpotatisar, heheh. Innan vi kom hit så har vi gjort lite saker. Jag har varit med mamma på Göksäter där vi hitta lite små saker och julklappar.


Länk klicka HÄR

Sen så åkte vi till Stenungstorg och gick till en affär för att sedan inhandla lite mat. SEn åkte vi hem och åt goda vofflor med glass och bär. Det var mumma det. Var ett tagt sen vi åt vofflor. Sen så började vi packa för att åka ner till GBG.

En annan sak som vi gjorde när vi var hemma hos mamma var att va ute i trädgården och lite utanför, var att ta kort. Både jag och Danuel har varit fotografer idag :)

Dessa foton är tagna av Mig (Amanda)

Dessa foton är tagna av Daniel ♥

efter vi gjort i ordning oss så åkte vi ner till stationen men vi gjorde ett stopp på Almös för att köpa nikotin tuggumin till Daniel så han håller up med rökningen lättare. Men sen var vi redo för att åka in till stor staden.

På centralen så mötte vi upp Tobbe som kom i bil och hämtade oss för att åka i väg och äta och tjöta lite, var ett tag sen vi såg honom så det var trevligt. Men mor slutet så var jag lite trött men det gick. Sen var han så snäll och körde oss hem så Tack tack till Tobbe.

Så nu som sagt e vi hemma och myser i soffan. Sen så har jag pratat med Sofa i tele, hon flyttar till Norge imorgon, så nu kommer inte telefonen vara så aktiv som den varit innan. Men hon kommer hem till jul och det e kul :)

jag hoppas at flytten kommer gå bra för henne och att det får plats i lägenheten :) Men nu får jag säga natti natti.