Med trötta ögon och kropp säger jag godnatt.

Dagen började vid 03:30 då Leo vaknade och somnade om och vaknade om vart annat. Så de va ingen ide för mig att sova då kl stod på alarm 04:20.

Dagen på jobbet var Oki trotts mitt halsont, men den slutade i glädje då mina ❤ kom till jobbet med fina rosor.

Körde där efter Peter till jobbet sen hem för att laga kanon mat och leka och måla.

Efter lek mm så blev det bad för Leo :)
Sen en halv filmsnutt för att varva ner innan de var dax att lägga Leo :)

Vardag

Ja de flesta dagar då jag har lite tid blir det lite wordfeud på schemat :) de e riktigt kul. Spelar i mot bla mamma, pojkvännen och vänner i norr samt några fler. Jag kan ju inte påstå att jag är jätte duktig men ibland går det min väg. Men då har jag haft rätt bra tur med både bokstäver och DW, TW och allt var det nu heter.

Efter helg kommer vardag;)

I helgen blev det inte speciellt mycket gjort. På fredagen firade vi min namnsdag med en av Peters arbetskamrater, se slutade med två trötta som la sig i tid. Lö blev slapp och där med lite bil letande, de börjar bli väldigt AKUT med bil! Kvällen blev lugn med Peters syster med sällskap, gjorde inte mig nått då jag var och är fortfarande lite halv dålig.

Söndagen blev en städ dag samt handla mat dag. Leo kom senare på em så då var det full fart, han gick dok på hal fart på grund av förkylningen.

Idag måndag så har det varit jobb för min del, sen vid halv 3 så kom Peter och Leo och hämtade upp mig för att sen åka till Peters jobb och hem. Leo och jag ängnade lite av tiden till städning sen mat och lek :)