29:e oktober, torsdags kväll.

Ja då sitter jag vi en stationär dator och skriver så här på kvällen. Idag så har det varit en helt ok dag, har hunnit med en del. Klippning, ätit och lite små köp. Mamma slutade efter ett möte så då träffade jag upphenne på torget. sen åkte vi till en söt lite affär där vi såg många fina saker men inget som vi köpte, det var ganska dyrt. Men det var som sagt fint att titta på :) Efter det så åkte vi och hämtade mammas nya tele. Sen så åkte vi hem för att se på mobilen. men efter en stund så var det dax att hämta Daniel på jobbet så då åkte jag iväg.

När vi var tebax så fixade han med mammas mobil sen så blev det lite mat när Bertil kom hem, denna dagen hade han med sig en leksak till han och Daniel. Så just nu så sitter dom och spelar spel, de flyger ett flygplan. Han kom nämligen hem med en kontrol som gör att det blir lite roligare at spela, blir mer verkligt som de säger. jag och mama har tittat på tv och spelat kasino.

men nu börjar jag bli trött och sängen väntar på mig, får se om jag får sällskap, nu ser det inte så ljust ut, han sitter som sagt och spelar med Bertil så vi får se... :)





 

Så nu ska jag fixa det sista och gå till sängen. Sov så gott

Kommentera här: