Snutte

Idag så var det bara att ta sig i kragen och skaka om sig själv för att ge sig ut i det blåsiga och regninga vädret. Leo valde till och med att stanna hemma medan jag lämnade Molly för att sen gå ner när jag ringde. För det var inget jätte härligt väder precis. Men va är det man säger, de finns inget dåligt väder bara dåliga kläder....
Men de var just det, jag har inga bra kläder, iaf inte än. Jag önskade mig ett par stövlar men har ännu inte bestämt mig för vilken modell. Det var inte bara att köpa så som jag hade trott. Så det var riktigt tur att jag inte beställde dom från nätet. 
Nå ja nog om det. Efter lämning så var det hem och lämna vagnen för att ta bilbarnstolen till bilen för att sen åka iväg till kungälv för lite sjukgymnastik. Det gick fint och jag fick många bra övningar att göra så jag kan nå mitt mål. 
 
Väl hemma så så blev det lite städning och mat, men mer han jag inte för Lucas ville inte riktigt sova så blev inte riktigt som jag hade hoppats på. Men det finns flera dagar som tur är. Så när jag var klar med det jag han så var det bara att amma lite innan det var tid att gå och hämta barnen för att sen ta emot besök. 
 
Idag var det Lucas kussin och faster som kom, där av tilteln snutte. För med sig hade de två paket, ett med söta djur och ett med e riktigt cool mössa. Så tack för det. 
 
ja de var den dagen det, förutom att barnen bada och Peter gjorde en frozen ceescake :)
 
 
puss och kram 

Kommentera här: