Önskan

Tänkte först försöka beskriva en dag hemma med en sjuk 3åring som gnäller, en 5månaders som håller på att upptäcka nya saker var dag och en 7årin som går i skolbarn 8-13.20
Men orken till det fanns inte, för det skulle kunna bli en liten bok, kanske inte en bok men efter en dag som denna så känns det så ifa. Det är blöjbyten, upppasning, amning, matlagning etc och allt flyter lixom in i varandra i en härlig mix. 
Sen att höra ordet mamma är vanligtvis härligt och uppskattat men just nu är jag så trött på mamma mamma mamma mamma... 
Men ändå gott att hon känner förtroende. 
Men det är ju annat i ett hem som ska skötas med. Det är tvätt, disk, städning och det är inte de roligastes i vanliga fall och det blir ju inte roligare av en sjuker. 

Men det är ju inte för evigt, tycker synd om lilla Molly som vill leka men som inte orkar.
Synd om Lucas som får ligga och se på. En annan som det inte är så kul för heller är Leo som får föra en hel den själv, han klarar det men än då. Sen är det väll inte super kul att lyssna på sin gnälliga syster och bror i ett. Men det hopps vi snart är borta. Vi letar ju nytt boende men har tyvärr inga pengar till ett stort och fint hus. Önskar så vinst på triss, Bingolotto eller något annat I den changern. Men vem gör inte det så oddsen är ju inte direkt till vår fördel om man nu skulle tror att just våran önskan skulle slå in. 
Nå jag nog om det. Det kag ville få fram var att jag saknar att få ha friska barn. Det känns som det alltid är nått "hinder" som kommer. Men det är väll så för dom flesta men när man är i det själv så känns det bara synd om just oss. Men vet att så inte är fallet. 

Men när det är lite jobbit är det härligt med bilder som kan muntra upp en lite iaf. 


Nä nu är det dax och lämna soffan och den tomma koppen kaffe för att göra iordning för em och ta upp lille Lucas. 

Puss och kram 

Kommentera här: