Efter helg kommer vardag 🙃

Men hallÄ, hoppas alla haft en bra helg. VÄran har varit intensiv men helt ok. Vi började med en slapp frekvÀll och en morgon som blev lite intensiv. För denna morgon sÄ var det inplanerat en loppis uppe pÄ Orust. SÄ efter frukosten sÄ Äkte vi upp men fick vÀnda halvvÀgs dÄ minnet svek men sen var vi pÄ vÀg upp igen. Viktig ferjan över till Leos lycka. Det har med att finns en hel del Pokémon pÄ vÀg över med ferjan.

VĂ€l framme sĂ„ var det faktist lite folk pĂ„ plats men vi skulle nog ha marknadsfört det bĂ€ttte för i slut Ă€ndan sĂ„ var det inte super mycket folk som kom. Men det var Ă€ndĂ„ sĂ„ att vi kĂ€nns att det KĂ€nndes bra att nĂ„gra hitta lite saker som de kunde anvĂ€nda. 
För att nĂ€sta steg var ju att kasta allt sĂ„ bĂ€ttre att det kom till nytta för en billig peng. 
Leo, Molly och Lucas roade sig best det kunde och vi hade faktist himmla tur med vĂ€dret. Det var uppehĂ„ll och nĂ„gorlunda vĂ€rme sĂ„ de kunde vara ute att leka. 

Huset ligger verkligen fint och det Ă€r vĂ€ldigt fridfullt att ha sĂ„ nĂ€ra till vattnet sĂ„ nĂ€r man Ă€r dĂ€r Ă€r det lĂ€tt att drömma sig bort. 

Men nĂ€r loppisen var slut sĂ„ var det tid att Ă„ka hemmĂ„t. Men dĂ„ det var godisdagen blev det en svĂ€ng in i KungĂ€lv, dĂ€r blev det godis i massor och nyttig fĂ€rskpressad jouse. För det var nĂ€mligen sĂ„ att utanför Ica maxi sĂ„ hade det ett event dĂ€r det bjöd pĂ„ jouse mm. 
Men dĂ€r efter Ă„kte vi hem och mumsade i oss lite godis. 

Söndage bjöd pĂ„ jobb för petets del, jag och barnen tog det lungt hemma och smaskade i oss resten av godiset för det var ju en hel hink med godis. 
Det som vi gjorde utöver det vanliga var att jag och Molly fixade ihopp ett eget litet dockhus :) 

Men nog om helgen, det komer ju som sagt en ny vecka efter en helg och sĂ„ Ă€ven denna gĂ„ngen. Och mĂ„ndagar betyder ju ledigt för Molly och skola för Leo. Men denna mĂ„ndagen var inte super kul att vakna till dĂ„ regnet bara öste ner men tur Ă€r ju att det va nĂ„gra luckor med uppehĂ„ll. Och nĂ€r solen visade sig kom kameran upp, att leka med skuggor och ljus Ă€r faktist riktigt roligt. Men lite svĂ„rt dĂ„ man har en liten Lucas att tampas med :) 

Men mycket mer en sĂ„ blir det inte i detta inlĂ€gg. Men hĂ„ll utskick efter nĂ€sta :) 


Kommentera hÀr: